Hoppa till innehåll Hoppa till meny
Logo
Öppna sök Sök
Öppna sök Sök

Tillgänglighetsredogörelse

Leksands kommun står bakom den här webbplatsen och vi vill att så många som möjligt ska kunna använda den. Här beskriver vi hur leksand.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Så tillgänglig är leksand.se

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till offentlig service, på grund av följande brister:

  • Det finns pdf-filer på webbplatsen som inte är tillgänglighetsanpassade och därför är svåra att läsa med skärmläsare. De kommer att löpande ersättas med nytt tillgängligt material. Vi beräknar vara helt klara den 31 augusti 2024.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver komma åt innehåll från leksand.se som inte är tillgängligt för dig, kan du kontakta oss på följande sätt för att få hjälp:

Ring 0247-800 00

Rapportera brister i tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav ber vi dig att fylla i formuläret och berätta vad som är fel så att vi får veta att problemet finns och kan åtgärda det.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Så här har vi testat webbplatsen

Vi gör regelbundet manuella kontroller och det görs även en automatisk tillgänglighetsanalys varje gång vi publicerar en sida med det inbyggda tillgänglighetsverktyget i Sitevision.

Webbplatsen publicerades: 2024-01-10

Sidan uppdaterad: